Oldal kiválasztása

SDBN1 TOKEN WHITELIST

.

Modelul de afaceri al Smart Digital Business Network este o combinație între un sistem de vânzări complet automatizat și programul SunMoney Community Power Plant. Esența programului constă în faptul că promovarea și extinderea programului nu se face de către membrii programului, ci de către un sistem de vânzări online bazat pe inteligență artificială. Puteți face parte din program prin achiziționarea unui pachet în valoare de cinci sute de euro plus TVA, care include o acțiune solară de 125 de wați, drepturi comunitare (o parte din veniturile obținute din creșterea comunității) și contribuții publicitare (producție de conținut online, pâlnie de vânzări, costuri de publicitate).

Simbolul SDBN1 se bazează pe acest model de afaceri. Fondul include 1.000 de pachete Smart Digital Business Network cu o valoare nominală de 500.000 de dolari. Acest fond a fost împărțit în 50.000.000 de jetoane cu o valoare nominală de un cent de dolar american. Cota solară inițială a fondului este de 125.000 de wați, care crește constant, datorită faptului că toate veniturile generate de fond sunt folosite pentru a achiziționa cote solare suplimentare.

Veniturile fondului provin din cota solară (suma încasată din producția și vânzarea de energie electrică) și din extinderea programului.

Fondul reinvestește toate veniturile sale pentru o perioadă de douăzeci și patru de luni de la înființare în vederea achiziționării de acțiuni solare, mărindu-și astfel venitul pasiv.

La sfârșitul celor douăzeci și patru de luni, fondul va înceta să reinvestească, iar din acel moment, veniturile vor fi distribuite lunar proprietarilor de panouri solare.

Pe baza calculelor preliminare, plata lunară ar putea fi de peste zece ori mai mare decât valoarea nominală a jetonului, dacă sistemul poate ține pasul cu creșterea preconizată (125.000 de membri în primul an, 500.000 de membri la sfârșitul celui de-al doilea an, 6.000.000 de membri la sfârșitul celui de-al cincilea an).