Oldal kiválasztása

SunMoney Solar Group, cunoscut pentru cel mai mare program global de energie solară comunitară care permite oamenilor să devină parte a unei comunități energetice, a integrat inteligența artificială în rețeaua sa digitală de afaceri. SunMoney a încorporat un model de afaceri „Smart Digital Business Network”, care combină programul său de centrale electrice comunitare cu vânzările online automatizate. Ca urmare, programul este capabil să valorifice pe deplin puterea comunității, potențialul energiei solare și profitabilitatea vânzărilor online.

SunMoney utilizează în mod avansat tehnologiile existente pentru ca sistemul său brevetat să devină mai robust și mai eficient în a face mai accesibile investițiile în energie regenerabilă, pentru micii investitori privați.

Comentând integrarea AI, Peter Bahorecz, Chief Networking Officer la SunMoney, a declarat

Sistemul nostru utilizează inteligența artificială în patru domenii. Este vorba de producția de conținut online, în care se poate produce un număr de ordine de mărime mai mare de conținut, la o calitate superioară, într-un timp dat. Traducerile sunt un alt domeniu în care programul scanează mediul lingvistic și oferă variante în domeniile de interes. De asemenea, este folosit în producția video, unde putem produce videoclipuri în mai multe limbi fără a fi nevoie de o filmare costisitoare. Apoi, folosim serviciile oferite de Facebook, și Google, care sunt, de asemenea, susținute de inteligența artificială.

În comparație cu schema de bază a SunMoney, platforma digitală a ajuns la un sfert din dimensiunea centralei solare a schemei de bază în 6 luni, cu un număr de 5 la sută de membri, ceea ce înseamnă, în esență, că noua platformă crește deja cu 16 linii mai repede. În plus, clienții care au achiziționat serviciul au primit un pachet care includea o cotă solară, care le asigură un venit regulat din generarea de energie solară, și un pachet de publicitate, care oferă un alt flux de venituri din creșterea comunității.

Recunoscută pentru activitatea sa în domeniul construcției, operării și achiziționării de centrale solare în Europa Centrală și de Est, SunMoney se concentrează asupra viitorului prin crearea unei conștientizări efective cu privire la agenda privind energia curată și prin adoptarea inteligenței artificiale pentru a-și optimiza platforma de afaceri și a oferi cel mai bun randament membrilor săi. SunMoney va participa la Arab Green Summit, care va avea loc în luna iunie, unde Zoltan Rendes, Chief Marketing Officer la SunMoney, va face parte din grupul de vorbitori apreciați.